Contactgegevens

BE0567995772

Openingsuren
Maandag
8:30 - 16:00
Dinsdag
8:30 - 16:00
Woensdag
8:30 - 16:00
Donderdag
8:30 - 16:00
Vrijdag
8:30 - 16:00
Noodnummers

Over ons

Kevlaer BVBA is in 2014 opgericht door integratie van de dienstverlening van 3 erkende verzekeringsmakelaars en groeide ondertussen uit tot een (h)echt familiebedrijf, waarin zowel de echtgenote als de kinderen van de zaakvoerder actief zijn.

De integratie zorgt voor een toename van de knowhow, waardoor cliënten kunnen rekenen op een nog betere en vooral bredere service. Kevlaer BVBA staat immers voor het aanleveren van duidelijke meerwaarde aan de cliënt door een integrale en coherente financiële dienstverlening in alle deelaspecten (financiën, verzekeringen, kredieten, beleggingsproducten, vermogensanalyse) via een uniek en vertrouwd aanspreekpunt vanuit het gekend kantoor te Merchtem.

Het 7-koppige Kevlaer-team bestaat uit een evenwichtige mix van ervaring, gedrevenheid en dynamiek, waardoor u bij Kevlaer kan genieten van uitgebreide competenties en expertise.

Missie

Kevlaer is een samentrekking van de afkorting “kredieten en verzekeringen” en de familienaam “Laeremans” van de zaakvoerder, maar is tegelijk een woordspeling, verwijzend naar kevlar: een lichtgewicht vezel, uitermate sterk en flexibel en veelvuldig gebruikt in beschermende kledij.

Onze doelstelling is ondubbelzinnig ervoor zorgen dat u vandaag en morgen een optimale bescherming geniet. Met sterk advies dat u comfort en gemoedsrust oplevert. Met een flexibele aanpak die u veerkracht geeft en u wapent voor de toekomst.

Het Kevlaer team wil voor zijn cliënten een financiële coach zijn met een globale benadering en een integrale financiële dienstverlening. Steeds met focus op uw persoonlijke behoeften, wensen, verwachtingen en doelstellingen.

Voor haar medewerkers wil Kevlaer een werkgever zijn die kansen biedt om meer vaardigheden te ontwikkelen. Een werkplek bieden waar het leuk werken is. Streven naar een gelukkig gevoel bij elke medewerker.

 

Kernwaarden

1. Integriteit
We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

2. Initiatief
Gerichte aanpak, doelgericht maar ook out-of-the-box. Meedenken met de cliënt zonder terug te vallen op standaardoplossingen.

3. Expertise
Vakmanschap van A tot Z. Professionele dossieropvolging met correct en efficiënt cliëntenadvies.

4. Engagement
Betrokkenheid. De empathische relatie met onze cliënten stimuleren. Passie voor onze job.

Neem contact op

    Secured By miniOrange